Jump to content
ctomas

Preview and Browse modes display differently

Recommended Posts

ctomas

I get different results from the layout/browse mode when trying to show in Preview or make a Print. 

While title texts or circle objects for ex., shows similar in Layout, Browse and Preview modes, the fields do not show as in the layout mode! For instance background colors…

I am using FileMakerPro 16 (also tried in 15, same result) in Mac with MacOs HighSierra 10.13.4. I also try with a new clean solution, without any possible corruption, and the same happens…

See the pict. I am quite puzzled! How to solve this? Thank you

Browse vs Preview mode.jpg

Share this post


Link to post
Share on other sites
doughemi

Please post the example file.

  • Like 1

Share this post


Link to post
Share on other sites
doughemi

In Layout mode, click Layout Setup... and unselect "Delineate fields on current record only".snap.jpg.93adad056f8a76bc436024b66638dd39.jpg

 

  • Like 2

Share this post


Link to post
Share on other sites
ctomas

Dear doughemi. Thank you so much, I was going crazy with this and you show me the solution.

What a simple solution! I hope this is also useful for others. I don't believe I am the only one that was unaware of this feature!. Thank you, have a nice day.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now



×