Jump to content
The ORIGINAL FileMaker Community - Forum - Online Business Apps & Software Forum

Recommended Posts

PaddyMathers

I am building a medical database for use in webdirect

 

For the past 3 versions of filemaker server (13,14,15), I have encountered the same problem

 

When loading the styles to the browser, 95% of the time the design appears as normal. However, every now again certain pages load without the style, leaving a white screen with the text only

 

My file is currently being hosted on filemaker server 15, but I think I will upgrade shortly to 16

 

I have been using a supported theme which I have adjusted to suit my needs

 

it's very frustrating because it is preventing me from presenting the software outside the office, as I don't want this to happen during a presentation

 

The browser I am using is Chrome

 

Has anyone experienced similar problems, and if so, have you managed to find a solution?

Share this post


Link to post
Share on other sites
Techphan

It is not necessary to place the same post in multiple threads. The moderators are able to see new posts in an "Activity Stream."

Share this post


Link to post
Share on other sites
This thread is quite old. Please start a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.




×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use