Jump to content
Salesforce and other SMB Solutions are coming soon. ×

FM 11 converted to FM 13 Relationships stop working at random


Mike Burke
 Share

Recommended Posts

I've upgraded a massive FM11 file to FM13. In several cases, relationships (used in portals, value lists, etc) which had been working properly in FM11 suddenly ceased working in FM13. In other cases, the relationship worked until I added a layout theme to the design. No fields were changed. Just the layout theme.

 

Sometimes simply deleting the field/portal in question and then re-adding it would fix the issue. In other cases, an entirely new relationship had to be created to fix the issue.

 

I tried opening the file in FM14 in a couple of those instances to see if the original relationship worked there. In both cases, it did work in FM14.

 

Thoughts? Suggestions? Comments? Anyone else seeing this issue?

 

Mac OS 10.10.5

FM 13.0v5

 

Thanks!

Link to comment
Share on other sites

This thread is quite old. Please start a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use