Jump to content
Salesforce and other SMB Solutions are coming soon. ×

Can'f find post, odd behavior or is it just me


Steve Martino
 Share

Recommended Posts

I think, unless I'm really having a bad day, I encountered some odd behavior in the Custom Function thread. The latest post, doesn't appear when I go to the Forum or sub Forum. I can only see it when I click directly on it. I tried refreshing windows, just in case.

Hopefully the screen shots may help.

screenshots.pdf

Link to comment
Share on other sites

Hey Steve...Thanks for the heads up...once again it appears to be a forum software issue and we be updating that real soon. Donations have been horrible lately. In the future just send me a PM with an issue like this as this post is now all over social media. Once gain thanks for pointing this out and I am sure you are aware of our profile FM Version issues! Have a great holiday weekend!

Link to comment
Share on other sites

Steve,

This is a thread sorting issue. The post is there, but for some reason that forum is sorted by the person that last posted instead of by the date of the last post. There are a few of the forums that do that.

Link to comment
Share on other sites

This thread is quite old. Please start a new thread rather than reviving this one.

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share



×
×
  • Create New...

Important Information

Terms of Use